Mobilgrejen

Känner att jag måste avlägga en lägesrapport i all hast.
Har just kommit hem från en grillkväll på jobbet och det luktar surmjölk här hemma. (!!??)
Aja, datorn fixade sig när vi besökte PC city och mobilen är fortfarande borta. Men en ny liten läcker sak som jag inte fattarn nåt av anlände igår. Snabbt kan man säga. Blen iaf en Nokia N95 8 Gb för den som orkar bry sig ;).

Det var så att jag tappade bort den i fredagskväll och då trodde att jag glömt den i bilen. Men den var inte där märkte jag sedan. Dessutom var det dåligt med batteri så allt ringande efter den har nog tagit slut på batteriet. Sucka. Ja ja, vi får väl se ifall den dyker upp, instoppad i det minst tänkbara stället här hemma (av en viss liten herre). Eller hemma hos nån lite klåfingrig ganster.
Shit nu måste jag sova, ska upp om runt 4 timmar.

Jag är cursed helt enkelt

I fredags kväll lyckades jag slarva bort min mobil! Har letat och letat men hittar inte. Konstigt alltså. Inte nog med det så slutade datorn att fungera i söndags. Hur stor är chansen..??
Visst inte om jag skulle skratta eller gråta när jag faktiskt insåg att datorn inte fungerade.

So here I am. Utan dator och mobil. Skoj.

Caesars 2-årskalas


Kalasgäster :)Inget kalas utan tårta :)Kalaset genererade även lite presenter ;)


Tack för att ni kunde komma!!

Dagisdags

Har sitter jag och surfar och Caesar måste till dagis! Är nästan ledig idag, ska bara in en snabbis efter lunch. Däremot har jag tvättstugan att sköta! Mindre kul :P

Caesar 2 år

Idag fyller min älskade ÄlsklingsKorv 2 år :)

På morgonen fick han öppna två små paket. En gosedjurs tubbie (Lala) och en bok.
På dagis har de varit på Skansen.
Och ikväll har vi firat honom med hans Farfar.

Trött, mätt, sa jag trött?

@ Work

Solen lyser in, jag väntar på att få framkalla mina resultat.
Öppnar vi fönstret här inne på kontoret blåser det som fan, ska nog öppna det sen.

Färgade håret imorse.. Hmm
Jag provade en ny färg (eller alltså jag brukar bleka det lite, så det var en ny nyans), och det blev alldeles för ljust! Såg lite gult ut när det var blött :S. Kanske täcker över det med en blondering (med nyans). Om jag orkar.

Nä, nu ska jag ta och fixa det där, sen är det lunchelilunch (med trist matlåda).

VredesKorv

Ja, det har vi här hemma.
En extremt lättretad tandalstrande Korv som får vredesutbrott! Han håller på att få tänder nu igen alltså.
Det tog ett tag innan vi fattade vad som var på gång. Det började i fredags/lördags, gnällig, feber, kaskadspyor.
Han kniper ihop med munnen och samlar en massa dregel därinne. Om det råkar rinna ut blir han jättegenerad och ser lite skamsen ut. Söööööööt är han i alla fall. Men ilsk! Inatt fick vi inte sova så mycket. Aja, den kommer väl upp snart så allt kan återgå till det normala!
I hope!

Siffermani

Som sagt, Teletubbies får den sjukaste lilla Kräkmage att momentant må bättre. Skaffade därför en ny tubbiefilm igår. Äh egentligen var det väl till hans födelsedag som är på torsdag, men jag kunde som vanligt inte hålla mig! ;)
Han står nu och pekar på alla tubbiesar.

Vad det gäller hans utveckling så går det framåt. Han kan mer och mer varje dag. Han säger inga specifika ord, men han samlar på sig massor. Den dagen han börjar prata kommer han nog att säga orden ganska bra från början.
Han har nu lite dille på att räkna, eller peka så vi ska räkna. Men han kan även låta själv typ "uhm (ett), u-uhm (fyra), uh-uh (åtta)" då man pekar, som om han skulle räkna. Vi brukar räkna trappstegen i trappen för att det ska gå lite snabbare upp ;). Kan säga att det är 16 st ;). Han pratar liksom inte med munnen utan mer i halsen, och övar på tonen typ.
Han kan prata med munnen då han säger vad kossan säger och vad bebisen säger. Och när han säger titta (eller härmar efter oss).
Han kan nu alla vanliga färger, har lärt sig alla siffror och nästan hela alfabetet (vi frågar typ: "var är A" så pekar han på A).
...
Åh fy fan, nu luktar det unket här. Våran lilla herre har inte gjort nr 2 sen möjligtvis i fredag så det var på tiden! Hoppas att han kommer att må bättre nu. Han var ju lite gnällig igår och senare på eftermiddagen så spydde han. Läckert nog över heeeeela mig. Då kanske vi kan hitta på nåt idag!


Snattad från
internet

Najs, nä

Mina grabbar ligger och sover igen. Korven uppstod vid kl 5.59 men visade sig vara jättegnällig, så efter lite soffsittning, välling och alvedon somnade Grisen om igen. Vi som skulle åka och hälsa på Mamsen idag.

Jag säger bara Z E L D A

coolstuff.se

Hittade en rätt fräsig sida som sålde en massa konstiga prylar. De flesta kunde pluggas in via *USB och det fanns bla dessa..


Mugg som rör om då man trycker på knapp på örat


Ni som sett den känner igen denna ;)


Tatto sleeves. Haha fränt!


10 cm stekpanna, sweet


USB fläkt

Kylskåpsmagneter sär man kan bilda en bana. Detta har jag funderat på fast med sugploppar till badkaret, attans!

Tiptop

Det verkar som om det går vägen för mig här på jobbet idag!  Det är skönt som fan.

Planerna för idag är att sluta jobba (!!) sen kommer Rs brorsa över. Har tvättid också så man får försöka tajma allt lite. Egentligen skulle hans tjej och deras vovve med, men det blev inte så. Då är det inte liiika farligt att det inte är tiptop städat.. Bäddade sängen imorse i alla fall ;).

Nä nu är det dags att göra lite nytta här igen...

Panikstädning

Vi är sånna personer här hemma som har det asstökigt eller städat. Städat är det mest då vi ska få besök, eller då JAG får ett ryck (iinte så ofta). Om vi med andra ord får oväntat besök måste vi alltid panikstäda innan. Vi ska få besök imorgon och vi laddade för en helkväll med städning. Det är verkligen grisigt här hemma. Men det verkar som om vi kanske bara har dammsugning och golvtorkning kvar nu. Har varit ganska effektiva ändå. Najs!

Kanske blir liite slappa ändå!
Nä nu måste jag natta min sandätande lilla sandbajsare...

Sommardagis

Snaaaart fyller våran lilla Korv 2 år och äääntligen kan man nästan höra antydan till små ord. Vi har tyck oss höra hej, titta och hejdå. Ah, titta säger han definitvt. Har har även försökt räkna, ett, två, tre. Min lilla bokmal säger inte mamma som alla andra barn ;).

Hans dagis har nu stängt i 3 veckor (4 veckor men han är ledig den sista) och imorse lämnade jag honom på en annan förskola de samarbetar med inom samma företag (privat dagis). En av fröknarna från hans dagis var där och tog emot oss. Korven sprang bara rakt in och började leka. Tittade lite konstigt på en av fröknarna (dig har jag inte sett förut typ!) och började pussla. Lämpligt nog hade de tagit fram pussel som han gillar. Allt går så mycket lättare med pussel alltså.

Det är rätt kul vad barn fixerar sig vid egentligen.. Att de är så olika :)

Rapport från jobbet

Sitter på jobbet och häckar nu, ibland har vi sånna där roliga väntetider medan experiment pågår. Just en sådan väntetid pågår nu tar 40 min till, sen kan jag nästan gå hem. Har en Mac-dator här och jag fattar mig inte alls på den! Får knappt igång nåt, men efter 3 veckor så är vi nog råbuddies ;).
Hurså om jag ska gå och fylla på pipettspetsar eller spela lite mahjongg på expressen!! Hmmm

BDB

Har ju glömt att nämna att jag börjat ladda upp bilder på bilddagboken igen. Ni som är sugna kan kolla in (vnikka). Om man inte är medlem måste man dock fråga om lösenordet så mailar jag det :)

Igår blev det afterwork och sent för en småbarnsmamma. ;)


REA-shopping

Måste bara säga att jag älskar dessa nya baggiejeans! Speciellt på min lilla sötruma! :)


Korven påväg till dagis

Ny dagisplats???

Igår ringde de från ett dagis angående en plats i augusti. Vi hade visst köplats 2 till den förskolan. Men idag ringde de och sa att de som var först hade tackat ja. Eftersom Korven går kvar på förskolan där vi bodde innan vi flyttade så måste vi köra honom varje morgon. Det blir lite osmidigt då! Den här som de ringde från ligger bara en kort promenad bort! Hur perfekt vore inte det!!!!!

Maten står och tillagas i ugnen och karln ligger och sover på soffan. Fisrumpan löper runt och letar bokstäver som jag ska säga vad det är. Nakenstjärt dessutom..