Pigg?

I natt blev det verkligen sent. Satt uppe och gjorde en presentation som skulle vara färdig tills idag. Gick och la mig kl 4. Det konstiga är att jag inte ens känner mig trött, och har inte gjort det på hela dagen (gick upp strax före kl 8)?! Hur konstigt som helst!

Har inte lust att göra någonting alls idag, men har massor av saker som ligger på hög och behöver göras.
Det har sedan länge varit bestämt att vi (några från mammagruppen) skulle träffa en mamma i mammagruppen som fick barn för ett tag sen, en liten Simon. Ska bli kul att se honom, men är inte riktigt uplagd för socialisation idag.

Lite shopping

Införskaffade oss lite mer prylar till lägenheten idag. Bland dessa fick även lille herrn i huset en ny matstol. Är jättenöjd med den!!!
Beskåda inköpen:

image455
Babyland

image456
IKEA

Hej och hååå

Oooh, hjälp vad vi har spenderat mycket pengar idag!! Har gjort en riktigt bra investering idag i alla fall.

Nu ska jag skruva lite med min karl ;)

Barnmatstol

Nu är det verkligen dags att skaffa en riktigt stol till Caesar. Vi har haft antilop från IKEA som fungerat mycket bra, men nu är det dags att han får en riktigt stol, åtminstone här hemma!
Sitter därför och spanar inte lite stolar
här.

Sitter även och spanar ltie på blocket, ska man investera i en ny, eller ska man skaffa en begagnad?!?!?!

Rufsigtufs

Nu går min lilla pyjamaskille runt här hemma och är rufsig i bakhuvudet. Han är så söt.
Idag ska vi göra lite nytta sen ska vi baaaara göra roliga saker! Vi har liiiite kvar att tömma i förrådet vid gamla lägenheten, men det är inte mycket och själva lägenheten är urstädad - skönt!

Verkar bli rätt fint idag, fåglarna tjattrar här ute och Caesar har öppnat balkongdörren så det är svinkallt.

Undrar när huvudvärken försvinner som började igår?!

Smartskaft

På våran parkering vid skolan kan man köpa biljett och efterskottsbetala om man har kreditkort. Man bara drar när man kommer, och när man går.
Hur enkelt som helst...
Om man inte glömmer att dra kortet när man åker, som jag gjorde idag! Jag åkte dessutom ut genom trängselavgiftstullarna innan jag kommer på det (kostar pengar att passera you know!). Vilket betyder att jag måste vända och passera dem en gång till påvägen tillbaka och ytterligare en gång när jag ska hemåt igen.... Suck, där fick man!

Morgonpeppning

Några dagar här, har C varit väldigt gnällig att lämna på dagis. Har nu kommit på att jag själv kanske kan vara delaktig i detta. Jag främjar verkligen ledsenheten genom att trösta och tycka synd om honom, och hur mycket bättre blir det då?!?! Då tror han att han ska vara ledsen, och att det är okej.
Nä idag var det glada miner och dagis-peppning a la Caesar. Gick faktikst rätt bra, men har var ju fortfarande ledsen då vi svängde in på "dagisvägen". Men det höll inte i sig lika länge! Så skönt.

Gör ett stopp här hemma innan jag sticker vidare till skolan. Vi börjar kl 10 idag, så jag har lite tid. Måste dock åka snart om jag ska hinna ;). Ska även hämta C lite tidigare eftersom han var lite uschlig igår. Innan det ska jag till gamla lgh och städa den lite. Undra ifall jag hinner allt?

Nåja, ska samla ihop lite städgrejs och dra iväg till skolan. Idag ska vi kolla vilken receptor som aktiveras då man tillsätter en neuronal tillväxtfakor.. Dä ni ;)

Annat att göra, men två bilder hinner jag med ;)

image452
Solglajjor är ett måste!

image453
Precis lagt sitt fina alfabetspussel :) (mini-nörd ;))

Utan internet och därmed utan sociala kontakter

Nä, jag har inte avlivat vårat modem. Vi har dock bytt ut det till ett trådlöst och installerat det i våran nya lägenhet.
Jag blir verkligen glad över så perfekta och moderna onödiga saker!! Som att installera hjul på kundvagnarna. Ja ni vet sånna där saker. Trådlöst modem hör till denna kategori av "saker man inte visste att man behövde".

Har så mycket att berätta, men ni har förmånen att inte leva hela mitt liv, med alla tråkiga stunder, utan bara få ut det mest intressantaste och onödiga.

(Lista utan kronologisk eller meningsfull rangordning)->

Har fått sommarjobb på skolan
Varit hos logoped med Caesar
Klarat neurokemikursen
Börjat på Avancerade neurokemikursen
Flyttat in i nya lägenheten
Varit på IKEA och handlat så vårat soprum svämmar över av alla IKEA-kartonger
Funderat på om Scrubs finns som DVD-box...

Suck. Måste duscha, göra matlåda, ta fram dagisgrejer och annat krafs innan kl 8 imorgon. Om 7 timmar och 45 min. Nä fan, dags att sova.

klartecken

Nu har alla kurser i skolan löst sig så jag kan ta en fil. mag i höst.
Tänk att vara "färdig" med skolan.. Nä färdig har jag nog inte blivit riktigt ännu, har smidit lite planer.....

Har varit och paintat i lägenheten. Fan va trist det var idag, brukar vara rätt okej att måla. Men ville bara att det skulle bli klart, NU.. eller DÅ. Men vi hann inte klart, ett rum är tack och lov klart, ett är halvklart och det tredje är inte ens lite klart. Ok, spackel och tjep är klart med inte själva målningen.. Shit och jag hinner inte måla nåt mer före måndag!

Imorgon ska vi ha nån labb som jag inte läst igenom. Det är ju inte så najs, får läsa den på vägen till skolan.

Jag är trött, hungrig och skitig....


Full tupp

Idag när jag gick det sjuhundramiljoner mil långa gångvägen från T-banan till våran institution, upptäckte jag hur skön och frisk luften var. Det var alldeles underbart.

Idag har jag väl egentligen inte hunnit lära mig något nytt. Ska iväg och måla på nya plejset. Svärmor kommer hit och är B-vakt.