Nykterhetscafé

Kalle, som var i sina egna tankar, gick in och satte sig vid bordet på ett fik och beställde två öl.
Servitrisen som serverade sade: "Vi serverar inga inga öl här"
"Va fan, är det här ett nykterhetscafé, det var därför dörren gick så trögt!"

Ah, det var nåt liknande jag hörde från en pensionär jag var hos på jobbet idag. Lät förstås mycket roligare när han berättade den ;)

Påsklov

Nu har jag påsklov! Så skönt. Ska iofs jobba imorgon kväll. Men sen är jag leeeedig, ända till den 31 mars.
Idag har jag min näktergal hemma (Caesar). Vi ska komma iväg och hitta på nåt, vet bara inte vad ännu. Kanske ska börja med att äta frukost?! ;)

Sovmorgon?

Shit, nu är det ju två veckor kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten. Det bästa är dock att vi kan flytta ut och städa allt här efteråt, det sämsta är att vi har dubbla hyror i en månad :-S.

Har nästan precis vaknat upp här. Sova länge kan man tänka sig, men nänä.. Inatt satt jag upp till kl 5.00.. Varför då kan man undra.. Jo, satt och pluggade. Men har kommit igenom 14 föreläsningar av 19. Baaara 5 kvar nu. Sen ska man ju repetera! Det är huur många slides som helst på varje handout!!

Jag har bla annat lärt mig:

Hur
Kokain, Amfetamin, LSD, Viagra, Magnecyl, Botox verkar (mm). Plus allt som har med neuroner i centrala nervsystemet att göra.

Inga killar hemma när jag vaknade heller?! (saknar)

Jobbigt..

Jag känner mig stressad. Eller min kropp känner sig stressad. Jag har ont i bröstet, det trycker liksom på vänster sida.. Inatt kunde jag inte sova för att det gjorde ont. Då blir man orolig och då gör det ondare?! Jag känner mig inte stressad, tror att jag är undermedvetet stressad. Just nu var det innan presentationen, mycket som skulle göras, Caesar är i en extra gnällig period och klagar mest hela tiden. Äter inget, gnäller och gnyr. Inombords sliter jag i håret. Jag hämtar och lämnar på dagis, måste plugga och jobba. Tenta om en vecka. Karln är oftast borta 2-3 dagar i veckan. Och jag gör precis ALLT här hemma i veckorna. Vilket resulterar i att jag inte orkar det = ser ut som fan.

Jag vet inte vad det är... Hoppas bara det går över snabbt.

image451

Skor

Idag var jag och handlade lite skor, vilket jag verkligen behövde!! Yeah right tänker ni ;). Men i det här fallet var det verkligen behövligt!!! Häromdagen blev mina gummistövlar obrukbara pga hål i häl och på sidan. Bra med hål i gummistövlar.. Nä..
Mina vanliga halvhöga skinnstövlar har varit på vippen att dör ett tag nu, och i helgen tog de sitt sista andetag. Världens största hål i skarven vid stortån. Suck. Trodde faktiskt att de skulle hålla liiiite längre än så.

Tittade i skåpet efter andra par skor och hittar 4 par: Ett par ballerinor, ett par med halvhög klack som är omöjliga att få på sig snabbt, ett par fodrade och allmänt omoderna gummikilklack-skor och ett par aerobics skor (som inte varit använda sen i somras :/ ). Alla andra skor har jag lyckats packa ner nånstans och stoppat upp på vinden. Det slutade med att jag tog mina skinnisar och redovisade i idag :S. Äsch det syns inte så väl om man inte visar var hålet är (som är ca 5 cm).

Mina nya kap blev i alla fall dessa två:

image449
Skinnstövlar från Bianco footwear, 1000kr


image450
Gummistövlar från DinSko (barnavdelningen), 149kr

Crappy hour

image448

Alkohol

Idag kommer min labpartner hit och vi ska sitta och fila på våran presentation som vi ska ha imorgon eller på onsdag. Ska börja med min del nu, hur minnet påverkas av alkohol.

När jag får tid, ska jag skriva vad vi kom fram till, enligt önskemål här :).

Yes!

Nu är den vår!!!!

Lite bilder från helgen

image447
Sitter i bilen på väg till mormor och på kalas

image446
Käkar lite på Donken innan vi ska på kalas :)

image445
Ettåringen var tyvärr lite sjuk

image444
Full fart!

25-årskalas på kvällen

image443
Käket

image441
Födelsedagsbarnet :)

image442
Singstar!!

image440
Här sjungs/dricks det

image439
Jag och födelsedagsbarnet :)

image438
Ja...

image437
Fisig liten kille på väg hemåt från mormor ;)

Busy

I helgen blev det fest så det heter duga!
Igår lyckades jag stå på skolans svindyra parkering utan att få böter, YES!

Det är denna vecka vårat arbete om minnet (som även har halkat in på alkoholism) ska vara klart! Caesar ska gå på dagis till kl 15 så jag hinner sitta hemma och jobba med det. Han är riktigt trött när man hämtar honom då.

Hemma till sist

Ska plugga lite och lägga mig. Den här veckan kommer bli jobbig!! PUST