Siffermani

Som sagt, Teletubbies får den sjukaste lilla Kräkmage att momentant må bättre. Skaffade därför en ny tubbiefilm igår. Äh egentligen var det väl till hans födelsedag som är på torsdag, men jag kunde som vanligt inte hålla mig! ;)
Han står nu och pekar på alla tubbiesar.

Vad det gäller hans utveckling så går det framåt. Han kan mer och mer varje dag. Han säger inga specifika ord, men han samlar på sig massor. Den dagen han börjar prata kommer han nog att säga orden ganska bra från början.
Han har nu lite dille på att räkna, eller peka så vi ska räkna. Men han kan även låta själv typ "uhm (ett), u-uhm (fyra), uh-uh (åtta)" då man pekar, som om han skulle räkna. Vi brukar räkna trappstegen i trappen för att det ska gå lite snabbare upp ;). Kan säga att det är 16 st ;). Han pratar liksom inte med munnen utan mer i halsen, och övar på tonen typ.
Han kan prata med munnen då han säger vad kossan säger och vad bebisen säger. Och när han säger titta (eller härmar efter oss).
Han kan nu alla vanliga färger, har lärt sig alla siffror och nästan hela alfabetet (vi frågar typ: "var är A" så pekar han på A).
...
Åh fy fan, nu luktar det unket här. Våran lilla herre har inte gjort nr 2 sen möjligtvis i fredag så det var på tiden! Hoppas att han kommer att må bättre nu. Han var ju lite gnällig igår och senare på eftermiddagen så spydde han. Läckert nog över heeeeela mig. Då kanske vi kan hitta på nåt idag!


Snattad från
internet

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att det går framåt. Det släpper tids nog och då kan han säkert uttala alla orden rätt från början=)

2008-07-13 @ 18:35:38
Postat av: Linda

Även om C inte kan så många ord så blir jag så enormt imponerad av det han kan.



Å ska man prata så ska man ju göra det ordentligt! ;-) =D

Emilia snackar ju en massa blabla och vi förstår lixom inte hälften. ler



Kramis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback