Dåligt med skriverier här!

Men tänkte bara säga att jag gjorde detta till lunch och det var rätt gott. Bara man ser till att ha parmesanost hemma!!! Till och med Caesar åt av det ;). Jag körde med kycklingfilé och stoppa gärna ner lite purjolök..

Pasta med italiensk kycklingröra

Datasalen

Sitter och häckar i datasalen på lunchen nu. Fräsigt. Ikväll blir det plugga av..

Nää, got to go...

Ledig helg

Nu ligger killarna och sover. Vi fick sovmorgon imorse. Caesar vaknade typ vid 9. Var redan trött efter en timme. Ska hålla lite kolla på honom, så han inte börjar bli sjuk nu. Han äter rätt dåligt så jag funderar på om det ska komma upp fler tänder nu?! Han har en envis tand därnere som vägrar komma upp. Han har bara 3 tänder nere och 4 uppe. Har iofs inte kollat i munnen på nån vecka, så han kanske har fått fler däruppe. Svårt att se! Nä det är nog dags för lille herrn att vakna snart så jag ska ta och göra iordning lite mat.

Har varit heeelt ledig i helgen, skönt. Även ledig nästa helg! Jag har ju iofs pluggat en massa, tänkte försöka göra klart det innan imorgon. Vill väldigt gärna bli klart med den här labrapporten. Nu vaknade han visst! Bäst att sätta fart!


Mammamiddag

Yep, ska snart iväg och käka lite med mammorna i mammagruppen. Blir samma plejs som sist.. Tar bussen dit så man kan ta ett glas också. Får se hur sent det blir hem sen ;)!

Hoppas att alla får en trevlig kväll!!! :)

Bebisuppdatering

Ja nu har han börjat att gå våran lille. Igår började han att backa också, med sitt flygplan i högsta hugg också. Klättrar upp och ner i sängen också. Äta själv vill han dock inte ännu, utan slänger skeden/gaffeln på golvet. Fisrumpa är vad han är!!!

Nä nu ligger han och tar eftermiddagsluren och jag har just installerat Officepaketet. Så nu blir det skriva av. Tänkte tjuvstarta med labben vi haft idag och har imorgon. Isolering och kvatificering av anitkroppar. Dä'ni!!

Upprymd

När jag kom hem var det ingen hemma. Bebis och karl hade stuckit iväg till hans jobb för att lämna nycklarna. Kändes helt knäppt att komma hem utan att nån var hemma. Det första jag kom att tänka på att göra, var att städa. Så jag grejade runt lite, lät toadörren stå öppen och öppnade balkongdörren. Grejer som vi ibland håller stängda pga Caesar ;)!

Träffade även (i skolan alltså) på en gammal kursare från en biokemikurs jag gick då jag var gravid. Hon var också gravid då och skulle få nån månad senare än mig. Kul, så vi bestämde att vi skulle luncha på skolan på torsdag.

... Och jag är så glad över min nya dator!!! Den är så fin och läcker. Windows Vista och nyaste allt. Ska installera Office 2007 på den snart också (när jag orkar då!!). Har ingen MSN messenger på den ännu heller. Får fixa det senare.

Ikväll blir det plugga av.... Visst låter det ambitiöst, kan ju höra av mig imorgon om hur det verkligen blev ;).
Just nu känner jag mest att utbyta lite bebiserfarenheter med nån. Man sitter i skolan och snackar om saker som inte handlar om barn. Som "ny"bliven mamma känner man mest för att snacka om ungar. Jag har blivit det jag trodde att jag aldrig skulle bli! Men jag kan inte hjälpa det, det är ju så jävla underbart.

Funderade faktiskt på vad man faktiskt pratar om, när man inte pratar om barn alltså. En normal konversation. Satt med några kursare på lunchen och snackade. Vad pratade vi om?? Hmm böcker och filmer.. Gamla kurser och upplägget av våran kurs typ. Om att bo i korridior och sånt annat. Det man snackar om är egentligen bara erfarenheter. Tänk om man inte tittar på film, eller läser böcker, eller har rest nånstans. Vad ska man då prata om? Äh, finns nog massor.. Måste nog skaffa mig ett intresse?!

Sängdags

Nu ska jag lägga mig i min säääng. Bredvid min beeebis. Eller inte precis bredvid, han sover ju i sin säng - en meter från våran ;).

karln kommer nog sitta uppe och gosa med sin nya dator ett tag.

Shit måste röja vardagsrumsbordet innan en viss bebis kommer på fötter imorgon!

Datakatastrof

Ja, igår kraschade även karlns dator! Trist...

Men idag slog vi slag i saken och köpte oss varsinn dator. Så nu sitter jag här vid min nya lilla smidiga och blanka
dator.

Sitter i soffan och har installerat crap och grejs i snart tre timmar, men nu verkar den funka bra! Kollar lite på filmen Gladiator samtidigt också. Skönt att ha en bärbar utan externt tagentbord för en gångs skull.

Varit i skolan hela veckan. Lärt känna några nya, jobbigt att börja nya kurser hela tiden. Man måste ju även skaffa nya lunchsällskap och labpartners. Har iofs inte så svårt med det, men det är ju alltid skönt att vara med någon som man känner och kan babbla massa strunt, som vanligt, med. Jobbar även i helgen. Jobbade ikväll, så det var på förmiddagen Caesar terroriserade hela PC-city medan mamma och pappa letade efter varsinn dator :)