En annorlunda farmor

Pratade med Rs farmor idag förresten.
Hon är lite rolig hon. När R och hans brorsa var små fick de äta chips på sked med tallrik. Från början fick de och deras pappa inte äta det alls, eftersom det stod att det var alkohol i (eller nåt liknande). Häromdagen tog brorsan hans med henne till McDonalds, första gången hon var där och undrade hur man skulle äta hamburgaren utan bestick.

Nåja, hon hade varit på en affär där nere i östergötland och letade efter pussel till min lilla tvååring. Varpå expediten kommer fram och frågar vilken ålder barnet har. Hon säger då två år och expediten tar fram ett pussel. Det där blir nog för lätt säger hon då, han lägger pussel från 3 och 5 år. Nu händer det konstiga! Expediten blir sur och tror inte på Rs farmor. När hon sedan säger att han kan räkna till 10 fram och baklänges och kan alla bokstäver i alfabetet, tar expediten pusslet och bara går iväg???? Serviceminded, eller inte.

Tyvärr möter jag detta ganska ofta när jag talar om min son. Det är nästan som man måste ursäkta sig med att han inte kan prata så bra ännu. Skulle jag dock säga att han har autism, så blir alla väääldigt förstående.
Konstigt det där med hur folk reagerar!

Kommentarer
Postat av: Susan

Ja visst är det märkligt hur folk är.

Men vilken idiot till expidit dågrrKramar

Postat av: Smulan

Men herregud, finns det såna expiditer?? Jäklar va duktig han är!! Natalie kan inte alfabetet än, å hon är snart 5 :-)

2008-10-31 @ 00:18:46
Postat av: Magdalena

Ja, vad säger man? Vill de inte sälja nåt i sin butik så...

2008-10-31 @ 13:09:34
URL: http://www.magdis.se
Postat av: Jenniien

Men vad knäppt! Skulle inet gå tillbaka dit iaf! Tycker du kan berätta hur duktiga han är utan att känna som att du behöver ursäkta det! Visa är såna som inte kan ta att andras barn kan mer än deras.. Så trist!!Han är ju väldigt duktig faktiskt. Vilgoth kan inet räknas alls så bra, han kan siffrorna men det blir lite fel ordning, 1,2,3, 8 brukar det bli;)

2008-10-31 @ 15:08:55
URL: http://metrobloggen.se/jenniien

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback