Potatissallad

Nu när det vackra vädret kommit igång är det dags att hitta (på) lite fräscha balkongrätter. En grillad fläskfile till detta var kalas. Servera sås till, men det behövs egentligen inte! Godis!

image461
Foto: vnikka

Potatissallad på ett fräscht sätt

4 portioner
10 st Potatisar
250g Festaost
5 st Cocktailtomater
2 st Rödlökar
½ - 1 kruka färsk basilika
Olivolja, svartpeppar, salt

Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta och klyfta potatisen (skalet kvar). Placera klyftorna på en oljad långpanna och baka i ugnen ca 30-45 min, tills de fått gyllengrun färg.
Varva potatisklyftor med tärnad fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika.
Ringla över olivolja och krydda.
Serveras till kött eller som vegetarisk rätt.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Mmm, ser grymt fräscht och gott ut!

Postat av: Susan

Men gud så gott det ser ut. Vill ha=)

Kramar

2008-05-12 @ 11:52:03
URL: http://eliottsmamma.blogg.se
Postat av: Linda

Å du kommer som vanligt med dina gottiga rätter...! =))

2008-05-12 @ 12:40:31
URL: http://www.asiatica81.net/wp_asiatica/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback