Potatissallad
Nu när det vackra vädret kommit igång är det dags att hitta (på) lite fräscha balkongrätter. En grillad fläskfile till detta var kalas. Servera sås till, men det behövs egentligen inte! Godis!

Foto: vnikka
Potatissallad på ett fräscht sätt
4 portioner
10 st Potatisar
250g Festaost
5 st Cocktailtomater
2 st Rödlökar
½ - 1 kruka färsk basilika
Olivolja, svartpeppar, salt
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta och klyfta potatisen (skalet kvar). Placera klyftorna på en oljad långpanna och baka i ugnen ca 30-45 min, tills de fått gyllengrun färg.
Varva potatisklyftor med tärnad fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika.
Ringla över olivolja och krydda.
Serveras till kött eller som vegetarisk rätt.

Foto: vnikka
Potatissallad på ett fräscht sätt
4 portioner
10 st Potatisar
250g Festaost
5 st Cocktailtomater
2 st Rödlökar
½ - 1 kruka färsk basilika
Olivolja, svartpeppar, salt
Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta och klyfta potatisen (skalet kvar). Placera klyftorna på en oljad långpanna och baka i ugnen ca 30-45 min, tills de fått gyllengrun färg.
Varva potatisklyftor med tärnad fetaost, lökringar, tomatklyftor och färsk basilika.
Ringla över olivolja och krydda.
Serveras till kött eller som vegetarisk rätt.
Kommentarer
Postat av: Magdalena
Mmm, ser grymt fräscht och gott ut!
Postat av: Susan
Men gud så gott det ser ut. Vill ha=)
Kramar
Postat av: Linda
Å du kommer som vanligt med dina gottiga rätter...! =))
Trackback