Så var det de där med Bamse

Ååh vilken historia...
En dag fick vi hem ett brev från Egmont (Bamsetidning) där det stod: Välkommen till Bamseklubben! osv.. Va? Vi har inte gått med i Bamseklubben, att brevet även var adresserat till våran son Caesar gjorde inte hela saken bättre! I brevet var även en räkning. Älskling tog tag i saken och ringde dit och var vänlig men bestämd över att vi minsann inte har beställt någon tidning och våran bebisar har definitivt inte beställt nån tidning. Vi försökte få reda på hur de kunde ha fått in en besällning, men de ville tydligen inte lämna ut namnet på deras leverantör! Gah, okej. Fine. De lovade att stryka oss som kunder och stoppa utskick av tidningen och om den skulle komma så skulle vi inte behöva betala den. Okej, det är lugnt. Vi nöjde oss med detta.
Vi funderade på hur detta hade kunnat hända? Vi har inte fyllt i något och genom att "råka" klicka på något kan de ju inte få vårat barns namn. Tanken slog oss att nån annan hade anmält honom, men det skulle ju ingen göra. Schysst att anmäla någon och sedan låta dem betala räkningarna ;).

Men efter ett tag damp det ner ännu ett brev, där det stod: Välkommen till Bamseklubben! Lika käckt som förra gången. Även denna gång fick vi med en räkning. Tidningen kom dessutom på samma gång. Nu ilskade vi till lite och mailkontakten med kundservice har inte varit så fridfull som den kanske var sista gången. Älsklingen hade till och med kanske tänkt polisanmäla dem eftersom det är ganska otroligt att det kommer hem tidningar i vårat barns namn, med räkningar till, utan att någon målsman för honom medgett detta....
 
Som tur var, i sista sekund kan man säga, fick vi reda på källan.
Jag var ju på hemmaplan i helgen och jag var ute i en leksaksbutik med mamma och mormor och kollade runt lite. Jag höll lite i en sån där minibok med Bamse, men pga denna kontakt med Bamse hade jag inga tankar på att köpa den. Då frågar mamma om det kommit några Bamsetidningar hem till oss och ser glad ut....
Va? Har du beställt dem åt oss? Jag berättar då hur vi har krånglat med dem om detta. Men det mamma hade gjort, var att betala 5 nummer av Bamse åt oss. Tack mamma det var snällt (även fast han är liite för liten för dem ;) )!

Så nu är frågan istället, varför får vi inbetalningskort på något som är betalat??? Ska bli kul att reda ut detta med Egmont nu, snacka om att man känner sig lite dum ändå. Suck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback