Fetaostfylld kycklingfilé


4 st Kycklingfiléer
salt och peppar
Fyllning:
100 g fetaost, mager
0,5 dl purjolök
2-3 soltorkade tomater + lite marinad
Riv osten och blanda med finhackad purjolök och strimla de soltorkade tomaterna smaka av med salt och peppar. Fyll filén med blandningen genom att göra ett snitt längs med filén, rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn kycklingfilén i lite matolja i en stekpanna. Efterstek dem i ugnen (200 grader) i ca 15-20 minuter.
Servera med färsk potatis och någon kall sås, tex Paprika&Chili Crème Fraiche. Gott som fan!!
Kommentarer
Postat av: Anonym
Kanske är som med min bärbara. den blir för varm och stängs av men vi löste det genom att lägga en liten bok under datorn så att den höjs upp lite. Det blir då lite luftigt emellan och sen dess har den inte "dött".
Postat av: Helena
Snor receptet ! =D
Trackback