krypning

Nu har C äntligen börjat krypa lite ordentligt. Har mest dragit med sig benen förut när han krypit. Krypt, krupigt, krypigt hur stavas det.? Aja orkar inte riktigt leta på en ordlista nu ;)..

Sov nog rätt bra, vaknade fem i 7 och då hade vi (jag) inte ens hört att R dragit till jobbet. En viss herre brukar vara vaken då! Men icke picke. Låg sen och vilade till 8 efter vällingen. Ville helst inte somna om utan låg bara och sparkade av sig täcket. Suck! Somnade nog till några minuter i alla fall. Sen var det dags att gå upp och visa sina krypfärdigheter!! Roade sig med att försöka krypa fram till nätverkssladden som vi har mellan sovrummet och vardagsrummet eftersom jacket i v-dagsrummet inte fungerade förut. Men det gör det nu och vi har inte orkat koppla om. Vet ni hur mycket sladdar och dosor man har när man kör allt via bredbandet.

hur kan en bebis ha så långa armar. Han har blivit expert på att dra i saker för att komma åt saker som ligger längre bort. Tex tabletterna på bordet. Drar man i dem kan man få tag på många roliga saker. Ett exempel ser nu här nedan :D)

41443-171
Foto: vnikka

Kommentarer
Postat av: Mamzi

Ha ha... dom e inte lite smarta!.. va mysigt att han kryper så bra nu.. ;)

2007-04-04 @ 14:47:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback