Behaglig bebis och allmänna betraktelser

Caesar har varit en liten solstråle några dagar nu. Han sover bra, äter bra och är världens gladaste bebis :). Det är så skönt.

Igår var vi på lunch hos Linda och Oliver i mammagruppen. Det bjöds på pastasallad med kyckling och diverse goda ostar, bröd och kex. Hur gott som helst! Caesar sov ganska länge på förmiddagen och jag var tvungen att väcka honom lite förskitigt för att vi skulle hinna dit. Slutade med att vi var tvugna at ta bilen för att hinna dit i någorlunda tid. Det första Caesar gjorde när vi kom in, var att krypa fram och pussa Jakob på huvudet/pannan. Passade även på att smaka lite såklart ;). Jakob såg mest förvånad ut med sin stora dregelfläck på pannan...
Caesar var snäll och glad hela tiden. Han blev inte ens sympatiledsen som vissa av de andra blev ;). Satt snällt och lekte med alla de spännande leksakerna som Oliver hade. Han hade ju även en likadan telefon som råkar vara Cs favoritleksak här hemma ;).

Efter mycket snack begav vi sedan oss hemåt. När R kommit hem stack vi iväg och panikhandlade en ny haklapp på babyland. Vi var där 5 min innan de skulle stänga och hafsade igenom lite. C är ju så himla frän när han äter, att han måste ha haklappen uppfälld hela tiden, så all denna böjning av haklappen har resulterat i att den spruckit lite i kanten precis vid halsen. Inte så kul att ha den nypandes där :/.


8 m?n 3 v
Foto: vnikka - Caesar på lunch hos Oliver

41443-178
Foto: vnikka - Linda hade dukat fint värre.. Mumsigt!

41443-179
Foto: vnikka - Frän bebis med haklappen "utfälld"



Kommentarer
Postat av: Linda

Wow. fint lunchdukat =)
.. å en Caesar som kryper i frysbild ;-)

Han kommer att bli en riktigt huvud-pussare när han blir stor. Är Jakob den andra bebisen som fått känna på Cs goa kyssar på huvudet? ;-) =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback