Att beställa bredband

Som bekant har vi nyss flyttat och måste ju därmed skaffa bredband. Inte helt smidigt tänkte vi..

Man vet ju att det kan ta 3-6 veckor att koppla in bredbandet och vi fick väl acceptera det. Det stod även att man skulle få mobilt bredband och en digitalkamera från Sony. Hursomhelst så tyckte vi det var en bra deal eftersom vi ändå skulle beställa. Det mobila bredbandet var dock inte så mobilt som R hade trott att det var, utan en router med trådlöst nätverk, vilket var minst lika bra det (ligger i soffan och surfar). Kamera-grejen var ju bra eftersom våran börjar sjunga på sista versen. Men hade inga större förhoppningar eftersom det var en "gratisgrej".

Till våran glada förvåning kopplades brebandet in tidigare än 3 veckor (när hände det senast?!?!) och kameran anlände i bestämd, planerad tid. Det vi dock blev lite förundrade över var att det kom ytterligare en avi och då vi hämtade ut paketet, så var det ytterligare en likadan kamera?! När det dessutom några dagar senare kommer en avi, började vi lite ironiskt tänka att vi fått en till kamera. Och döm av våran förvåning när vi hämtar ut en ny likadan kamera..
Så nu har vi tre nya kameror. Som inte är av bästa kvalité, men vad gör det?!


Kommentarer
Postat av: Magdalena

Haha, är det nåt smartskaft som tryckt på "Enter" ett par gånger för mycket =)? Det är väl bara att lägga ut på blocket =)

Postat av: Linda

WTF?! Har ni fått tre kameror? Galet? Bara ni inte behöver betala för de två andra... Sälj dem, vettja ;-)

2008-05-12 @ 22:35:44
URL: http://www.asiatica81.net/wp_asiatica/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback