Ego Girl och V.V.S.

Har just läst ut boken "Ego Girl" av Carolina Gynning. Den var läsbar!

Nu känner jag för att vara ämneshoppande! Så I will be!

Tänk om man kunde citera alla dåliga konversationer man samtalat på MSN. Folk skulle tro att man var mentalt efterbliven! Har just konverserat med Matte till den nyförlösta kattmamman i norrland. Kan meddela att Smulan "Blygdis" Westin har fått 4 välskapta kattbarn. Nu väntar de bara på att nästa katt ska smälla, Vera Westin. Vi väntar med spänning på senare rapporter!

Är trött. C har en släng av V.V.S. (Våga Vägra Sova). Har inte sovit i närheten av vad han brukar sova under en dag! Ligger bara och knölar i sängen när man ska lägga honom. På eftermiddagen fick han sova i bilen medan vi körde runt lite och glodde in kvarteren här i orten! Han somnade efter många om och men ikväll! Låg skert vaken 30-40 min innan han somnade. Sätter sig helatiden upp eller ställer sig på knä och skakar galler. Då är det tålamod. Gå in var 5:e minut och lägg honom ner lugnt och stilla. Ett evigt procedurande. Men han är söt min lilla baby, och baaaara min (eller nästan iaf)

41443-222
Foto: vnikka - Shopping på ICA Kvantum

Kommentarer
Postat av: Kattbarnmorska

Natten har varit lugn. Ungarna har ammat sin mamma mest hela tiden, dock har ingen mjölk runnit till. Vera Westin har inte ens haft en förvärk. Frans har erbjudit sig att vara barnvakt åt Smulans ungar men Smulan tackade vänligt men bestämt nej!

2007-05-02 @ 08:03:05
Postat av: Linda

Visst är det helt jävla fucking underbart att barnet man har hos sig varje varje dag är ens egen!!! Å självklart är det det vackraste barn som finns ;-) =D

Emilia har oxo lite problems med att vilja sova... 10-månaderskris kanske ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback