Parken Zoo

Vi fick ett infall och drog till Eskilstuna djurpark igår. Mkt trevligt!
Idag ska vi öppna gemensamt bankkonto!

Efter en lite halvseg morgon fick vi ett infall av att åka till Parken Zoo i Eskilstuna. Så drygt kl 12 var vi i bilen på väg!
C var som vanligt segsomnad i bilen och somnade endast några sekunder efter att vi svängt av mot till Eskilstuna... Så med en supertrött bebis, snålparkerade vi vid Tuna Park och gick resten.

C fick lite mellis och fick sen sova undertiden vi käkade lite. Måste säga att matstället var väldigt kasst. Det fanns Tacobuffé och hamburgare på det stället. Buffén var det ofräschaste jag sett och vi fick nog vänta 20 min i kö för att få hamburgare som redan var klara (det var en person före mig). Kaffemaskinen gick visst sönder och de stod med händerna i sidorna och såg allmänt ointresserade ut. Sommarjobbande ungdomar som jobbar för skitlön.

C vaknade kort efteråt och vi gick runt och tittade på alla djuren. De som var långt borta såg han inte, men de nära tittade han på. Han verkade tycka det var skoj. Roligare än att vara hemma i alla fall ;).

När vi tittat på alla djuren gick vi till Fantomens grotta. Han var inte där då, men det gick bra ändå. För då fick C sitta i hans tron ;). På slutet var det ganska öde i parken eftersom Nanne Grönwall sjöng på scenen vid ingången. Så vi fick även titta lite på henne.

Det var en lyckad dag, trots lite regn då och då.

Kommentarer
Postat av: Linda

ooh, vad kul! vad tyckte C om alla djuren? =)

Postat av: Susan

Va kul med djurpark...måste åka iväg med E också. Han älllskar ju djur=)

2007-07-30 @ 19:47:01
URL: http://eliottsmamma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback