Ettårsdagen

Självklart börjades dagen med paketöppning. Av oss fick han en badleksak, en batmansoffa och ett piratskepp från MEGA BLOCKS. Farmor hade även varit och lämnat lite presenter. En badanka (pirat), böcker (teletubbies och en bok med olika texturer att känna på), övningsgår-tröja, födelsedagståg att ha ljus i (har jag glömt nåt). Och av farfar fick han ett regnställ strl 100. Jättefina saker alltihopa!!

Själv fattade han inte riktigt den här paketöppnargrejen och det verkade som om det inte var pappret som var intressant denna gång?! Han tittade snällt på när vi öppnade sakerna och tog sedan prylen och stoppade direkt i munnen ;).

Efter lunchen gav vi oss iväg till Barnens Värld i Järfälla. Där fick han krypa runt och leka lite. Vi provade ett nytt ställe idag, men vi gillar nog Nickis äventyrslek lite mer :). Efter bus och lek drog vi in till stan och letade fik med lämpliga tårtor till våran fis. Men vi knallade bara runt lite och stannade sen till vid Täby C på vägen hem där vi köpte en liten tårta.

Hemma blev det sen köttfärsås och tårta. Självklart sjöng vi och hade ljus i tårtan och det roligaste var nog att få demolera sin tårtbit för att äta den stod mest vi föräldrarna för. Dagen avslutades sedan med ett välbehövligt bad och bus i sängen.

En perfekt dag för Caesar. Med massa bus och skoj

image341

image342

image343

image344

image345

image346

Kommentarer
Postat av: Susan

Vilken härlig födelsedag Caesar hade...mys=)

Postat av: Linda

Vilken fin tröja å vilken skojsigt ljuståg =)
Lät som en jättefin dag =))

2007-07-19 @ 20:50:07
URL: http://www.asiatica81.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback