Varm dag och mekande

Jaa, våran bil har då haft en sporadisk blinkande lampa. Den ser ut så här ( ! ) och har något med bromsarna att göra! Den började med att bara blinka nån enstaka gång. Men nu på slutet blinkade den dock nästan varje gång man svängde. Har varit lite nervös över denna lampa. Men eftersom den oftast blinkade när man svängde så var det ju ändå något lurt! Efter lite tjat om att leta fram instruktionsboken (den är nånstans, som han säger!) så ringde han tillslut till Audi och frågade om man kunde få tid, och om de visste vad det kunde vara. De kom fram till att det kunde vara bromsarna eller bromsvätskan som tagit slut. Jag har misstänkt det senaste ett tag nu (för det är inte nåt större fel på bromsarna - än).
De hade dock inga tider förrän i slutet på maj, men man kunde åka in på "snabbservice" (för grejer som kan fixas på en timme). Själv så fantiserade jag om hur jävla fattiga skulle vara resten av året om vi hela tiden skulle åka på snabbservice!

Jag
googlade lite på detta och hittade då lite olika sidor med forum där detta diskuterades. Blev livrädd! För om det var bromsvätskan, så kunde bromsarna bara sluta att funka osv. Klädde då på min lilla baby och gick ut till bilen för att kolla lite under huven. Och visst.. Bromsvätskenivån var under minimum, men det fanns fortfarande rätt mycket i. Det stod även på nätet att bromsvätskan inte ska ta slut, och gör den det, så är det förmodligen läckage nånstans. Kom då ihåg att bilen läckte pyttelite olja från nåt ställe. Så där var svaret på den frågan ;).
Drog sen till macken för att fylla på denna och sen dess har den slutat blinka :). Puh!

Har även haft lite tid att sitta och sola/läsa lite på balkongen idag medan C sov. Det var så underbart varmt och skönt. Solen bara gassade. Planerade att kanske grilla lite kyckling med älsklingen när han kom hem.... Men det blev det inget av, för han kom hem och mådde jätteilla och hade gjort hela dagen. Well, det kom kanske inte som nån surprise för han mådde illa redan dagen innan. Suck, aldrig ska man få hitta på nåt kul! Hoppas bara att han blir bättre så vi kan fira lite valborg ihop... :)

41443-220
Foto: vnikka - Gassande sol under parasollet

Kommentarer
Postat av: Mamzi

Sicken duktig mekare du är då..;) jaa, man får klura lite själv ibland också.. Vi har varit på Pålsbomarke'n idag.. typisk bonnmarknad, men lite kul ändå.. he he..
kraam...

2007-04-28 @ 20:39:24
Postat av: Linda

Fan vad obehagligt! Håller med Mamzi, duktig du är som ´löste bilproblemet själv. =)

Tråkigt att in stora älskling inte mår bra.. Mår illa, vad kan det vara... ? Hoppas att han känner sig bättre...

Och.. vadå varmt? Här är det iskallt, blåst kallt hela dagen.... Vad hade ni för lyxigt väder i Täby? ;-)

Postat av: Puman

En bra kvinna reder sig själv..

2007-04-29 @ 08:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback