Räserb., kläder och 9 månader igår!! Yeeeeyyy!

De senaste dagarna har C äntligen fått lite nya kläder. Tack för sponsringen mamma!! För ni tror väl inte att jag har gått och blivit rik ;). Hittade även en lite tröja och två par byxor som ännu inte kommit med på bild. Två av plaggen ligger just nu och saneras från spyor i tvättmaskinen ;)..

  

Det var trevligt att ha en gammal polare på besök. Suss och jag har känt varandra i 6 ½ år nu och även bott tillsammans under korta perioder, så vi känner varandra rätt bra. Hon är känd för att vara en som skämmer bort folk och alla dessa leksaker fick C.. Synd bara att han var lite gnällig pga tänder första dagen hon var här. Andra dagen var det bättre, tror kaskadspyor och räserbajj.

image191
Foto: vnikka

Natten har varit okej, några blöjbyten blev det, men han sov ganska bra ändå. Drack lite välling på morgonen som var väldigt välbehövlig! Stackars lilla bebisen måste ha haft en helt tom mage. Har varit lite räserb. här på morgonen men inget överdrivet. Tur att han är pigg och glad i alla fall. Får avvakta lite och se till eftermiddagen.
Hade ju tänkt åka och väga honom den här veckan eftersom han blev 9 månader igår.. Men det är ju ingen idé att släpa iväg en magsjuk bebis på vägning. :(

Nä måste löpa ner i tvättstugan nu, det är förbannat trist att tvätta. Men det måste ju göras även det!

Kommentarer
Postat av: Linda

ÅÅÅÅ vad fina kläder!! Var hittar man såna roliga kläder med tryck? =D

vad mkt leksaker =) Yey! Å så är det ju bra att C kommer att hjälpa dig med strykningen sen ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback